tirsdag 19. februar 2008

Ei GOE helg oppe i hyttå:)

15-17 Februar:)

Det blei litt sånn på sparket tur opp t hyttå i Lyse....Eg Linn ringte t Bikey på jobb å spure om hu ville vera me opp, å hu sa SEFF JA:)då måtte eg pakka for bikey, å handla inn dei go stoffå me trengte:)


Me kan vel sei at det var en VELLYKKA tur...wooho...


Det var masse folk oppe i heiå, å alt sto godt t!!!!!
Her sidde gjengen å vente på mad...Bikey, mamma Liv, gaute, rutta og christerChrister og Linn, en velkommst skål..wiihiFekk besøk av Janni og maen på fredagen, koseligt d;:)Lørdagen sko me spa fram hyttå Fredheim, for Silje og astrid sko komma opp på Sundagen..Men d gjekk så godt, me hadde masse godt me i sekken:)Lørdagskvell fekk me en HAU me folk på besøk...nimmare 20 stk...drid kjekt.
Sjå så di kose seg...jeppjepp....TrallalalaE d kansje en så he hatt et"LITE" uhell??..tihiTurtelduene på plass...:)
Det blei med det eina glasset med vin den kvellen:)NOGE DER. Alltid goe frokost på hyttå:)Kongen på heiå SVERRE kom innom t okke...alltid kjekt d:)får en GOE klem....Prinsen på heiå Charly, stakk og innom for å få en klem:)
Bikey og Linn i snøen:)Hyttå okkas....DIGG....Detta bildet er til BE i Thailand, sjekk scooteren...hehe. Då va me klar t å kjøra scooter....datt me av?JEPP..sånn kan d gå....

2 kommentarer:

Anonym sa...

hepp hepp ting skjer fortsatt på bloggen, good. heiå dræge alltid, det er ganske sikkert. tusen takk for god hjelp av småpikene med å grava fram fredheim for oss, kjempe luksus. linni er travel for tida, har ting på gli. bk er og ganske opptatt, me får prøva oss på litt kvalitetstid til veka... klem

Anonym sa...

oops den anonyme er altså silje also known as silliboy, har litt klatt med denne blogginga....