mandag 21. april 2008

EI KANON HELG I LYSE!!!!!


Ang hadde et ønske, å det var å se snø....å SEFF sko me fiksa dæ!Me tog na me opp t lyseheiå fredag 18 April-20..Hu fekk lov t å sidda på me scooter, å det va jo en ny opplevelse jha. Me hadde et KANON VÆR heile turen.Me andre, altså Mæg, Bikey,Stein Gunnar og Karl gjekk opp t stølen, å såd på me scooter den siste lilla stykket t hyttå.

Det e ALLTID herligt å komma opp t hyttå....MEn eg tenke at bildene seie meir en ord, så dokke får nesten bare se:)


Kveldsmat blei det servert Suppa me stæsj oppi, NAM!!!Ang syns faktisk det var kjempe godt.




Jha, trenge vel ikke sei meir en at di gjor en goe jobb me oppvasken:)



nåååå sjå mæ æ liga HERLIGE ennå....:)dokke savne okke kansje der i Bangkok??HAHAHAH




Så fekk me besøk av Marius t frokost, så han tog seg ei sjeva han au-....



Fytti grisen så HERLIGT:)Å Stein Gunnar koste seg jo KJEMPE masse....:)Trenge egele ikke sei kor godt me hadde det, dokke ser d jo...Ang, kine og kaja va med å spælde UNO....då va Ang i form:)ME måtte jo få på na skinå:)hu va ganske så flinke...

Litt knall og fall blei det jo:)Bikey spinnviddle der bag....Men hu e på gli som dokke ser:)hehe, jha Bikey ser ALLTID godt ut....her låne hu Gaute sikk forklæ...=)trenge ikke sei meir.!=)Bikey og Karl på kjøkkenet....sjulldigt!Sko egele grilla, men me dreid i det å tog alt på pannå....HERLIGE GJENG!

SÅ me hadde en rett og slett skam kjekke tur!!ville ikke våre for uten den nei... å ANG storkoste seg massemasse:)

3 kommentarer:

Mariann sa...

Hei såg ud så en kjempetur.... synd eg ik kunne vera m. Goe mat å drikka, då he dokke oppskriftå på en goe tur ;). Kjekt at Ang fekk oppleva snøen litt. Glede meg t fredag :)

Hilde i Thailand sa...

Å, guri malla, nå fikk jeg meg en god latter... mest av "spinnviddle" BK i bakgrunnen av Ang på ski. Så masse flott dere gjør sammen, men hører stygge rykter om at hun ikke vil hjem? What!!? Si til henne at Anne og Hilde venter på henne....
Klem fra Bangkok.

Tabtim sa...

hallå flickorna )
jeg og må si spinnvidle er en dekkende beskrivelse på dere på tur..nyydelig forkle bikeeey..du så kanskje bitte litt sleten ut i flettene,men slik er det etter en hard økt med matlaging ?? ikke sant..hi hi..
hils å gi Ang en klem.
vaert på swensen med hilde idag,koselig !
nattaklem tabtim,og ja dere er like skjønne,og vi SAVNER dere !!!