søndag 18. mai 2008

Studietur t Trondheim

Yess, då var det tid for å reisa t Trondheim på studietur me jobben.....



Me va en ganske goe gjeng så reiste, trur me var 21 stk..huske ikke heilt:)



Hadde en knall tur, der me jobbde masse, å hadde et kjekt opplegg heile turen:)Pointe med turen va at me sko bli kjendt me kverandre...For me e tobarnehaga i to bygg som skal bli en barnehage, men i to bygg...Så dette blir spennande..!



Så her komme det litt bilder i hytt og vær..menmen
Planleggingsdag i Trondheim...va litt tungt, men me klarte det me godt humør:)Her kose di seg....Så hadde me lunsj på Dolly me lerkendalstadio...Så hadde me en guidatur rundt i Trondheim...
He e Linda me kanonen.....grr....Herlige dame, for å sei d sånn:)Inger karin og meg....Romkameraten min på turen, og Milica..trippelrom..Kjempe koseligtSÅ var det tid for litt planlegging i dei teamå me ska jobba i itte sommaren..Eg ska jobba me småbarn.0-3årSå må me jo ikke glemma av og eda..koselige gjeng:I)

Me va på kinaresturang på fredagskvellen...rett og slett en kjekke kvell:)Æg og Inger Karin igjen...herlige dame:)Inger blei 30 år på lørdagen, GRATULERA så masse...Trur hu fekk ei goe feiring:)Så va me ute å spiste på lørdagskvellen..KANON GOE MAT:)

Me hadde en kjempe kjekke tur:)

2 kommentarer:

Tabtim sa...

hei linni ; )

koselig å se bilder fra turen din, tipper hildur lengter litt etter leiligheten sin, når hu ser bilder fra byen..
du har så mye stilig tøy,og ser så fresh ut ; )

glad i deg gojenta,take care !!

stoor klem fra Tabtim ; )

Hilde i Thailand sa...

Ja, er ikke Trondheim byen for litt "heavy" planlegging, så vet ikke jeg! Neste gang kommer jeg og møter deg, Linni, så blir jeg med dere ut, hehe...
Gratulerer masse med tildeling av 0-3åringer, det blir topp... for dem...litt vondt i ryggen for deg, men drit i det!
klem fra Boss Tower.