lørdag 27. juni 2009

ST HANS feiring:)


Endeligt fikk me fint vær når me sko tenna bål, og grilla å sånn:)HERLIT.me va ganske så mange folk me Ånå på Taksdal.Va en knall kvell.


Her sidde di klar t kvellens sprell:)


Maja og Nathalie i knall form.Knoll og Tott:)Di fikk litt kubæsj på hendene og da tog Silje kontroll...Mamma,Onkel John og Mormor..Ida fra Elverum fikk gleden av å væra med til Taksdal:)hu glei rett inn i mengden.Å du er hjerteleg velkommen til neste år:)Nathalie fikk flis, så det va litt leit.Men maja står og følger med..Ein liten kar og Eirik:)Elin og barnebarnet..Morfar he alltid noge gostoff ligganes for å få gang på bålet:)Kenth Are på en liten"rednigsaksjon"..Bålet tok litt av...
Onkel va grillkongen på Taksdal..Mor og datter...søtt:)Jentene i knallas formEn pause på tralla er greit:)Kenth ijen:)

Herlige kvell å sidda rundt bålet...ååå så til slutt så he eg og morfar pimpa bilen min...Pussa rust,lakkert,og fått på svart bengalakk...KONGE BIL..

SÅ he VILLMARKENSDATTER kommet heim ifra BANGKOK...KNALL BRA..glede meg så en bitteliten unge til å se deg min skjønne...:)

1 kommentar:

Anonym sa...

den beste dagen i året er over, det var ein flott kveld. kjekt at me fikk slikt godt ver. fin bil altså. me snakkes nok meir i sumar. klem frå silje t.