onsdag 20. januar 2010

DÅ var BLOGGEN oppe ijen:)


Då har jeg fått ny addresse og det er OSHLO....Godt i gang med skulen, å greie. Kan jo ikke sei at eg lige å sidda på skulebenken, men har truffet mange kjekke folk. Så det hjelper på:)

Ellers så har eg fått en kjempe koselige leilighet. Aleksander har fått bodd hos meg nå i snart 3 uker, fordi han ikke har fått plass å bo enda. Så det er litt trangt, men me har det så koseligt atta:)Han sover på den dobble luftmadrassen jeg fikk til jul .BESTE gaven:)

Men skal ikke skrive så mye meir. Jillere med bilder:)Ine, Gaute og charly var med meg første helga i Oslo, sette GANSKE stor pris på det. Gaute og min kjære carl magne kjørte bort, slik at eg skulle få tinga mine bort. TUSEN TAKK:)


Her er ståvå:)Ine, gaute og carl magneFredagskvell tog me oss en liten tur på hard rock cafe`..koseligt.Sleeping beauty på ei goe luftmaddrass:)ÅÅÅ min kjære søster i senga mi, bak forhenget:)En goe frokost på Lørdagsmåråen....Før me tog turen til Manglerud senteret for å handle inn ting å tang som eg trengde..Trur jammen me handla før me spiste frokost..Å Gaute stod for en herlige gryterett på Lørdagskvell...Takker

Å der var Aleksander på plass:)Aleksander frekke seg t på kjøkkenetHar blitt delt inn i basisguppe på 7 stk. Virke absolutt som ei goe gruppa...Litt fest blir det og, men eg er bare med for å bli kjent med andre:)er ikke helt for det der festegreiene:)Kristoffer og aleks i slaget:)

Dette er alt for denne gang.Men nå er an ihvertfall oppe å går...:)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hurra:) finally Linni, dette va jillt. Jille bilde.

Glede mæg te tur i mars:)

BK

Grete sa...

Kjempe jillt å se bilder:) Leiligheten såg kjempe fin ut, kanon koseligt!