tirsdag 25. desember 2007

Endele JULAFEST:):)

19 DESEMBER, å jippi festen blei vellykka:):)




Før me skrive om julafesten, VIL me TAKKA HERSDAL bygg som støtta heile festen,uten dokke hadde me aldri klart å ro denna festen iland.Me kan rett og slett ikke takka dokke nok,men både unge og gamle blei KANON fornødde me festen. Å så har nogen venna av okke og støtta, tusen tusen takk, dokke e bare GOE.



Vel, då me kom på jobb stod"husmødrene"i full gang med matlaginga..kansje litt greit at mattilsynet ikke kom, for her springer det rotter, villsvin om en aen...hehe.Men maten blei KJEMPE goe, å alt forsvant.kjempe bra.



Me pynta der me sko ha festen med ballonger,kunst så ongane hadde lagt på ettermiddagsaktivitetene, julelenker, å så hadde me powerpoint på storsjerm, så at foreldre og besteforeldre kan se kæ me jer på HOME OF PRAISE..knall bra..


Alle ongane fekk gaver, å det var faktisk nogen igjen.Så det var også bra.Underholdning på scenen var så flott..Solveig sine fiolin"studenter"var kjempe flinke, så var det og thai dans, å så kom jo kræmen til slutt med LINEDANCE, å det fallt jo sjikkeligt i smak:):)wiihi..Dokke får se bilder fra dagen, kvellen, å så komme me t å skriva kossen me har hatt det di siste dagane før me reiste heim..så bare kos dokke...

Så her er Dom, Be sin kompis, men me kan vel nesten sei at han har blitt okkas kompis og:)Prøvte å holda humøret oppe heile dagen...hohohoGodt forsøk tabtim:):)
Nogen hadde pynta seg sjikkelgt...Fytti så kjekt det var å se..To herlige jente:)Matkø....gjekk så godt:)Bikey sjenke litt pepsi:)goe høns bikey...Her står di å vente på at di ska opp å spæla fiolin...

Fiolinen..Kjempe fine julasanga:)Wooho..linedancen...den sko dokke sitt altså...:)Fytti malena for en KRÆM gjeng...me tog publikum med storm..Sjekk uttrykket til Big boy...voff seie bare me...Tre goe vennine..Håper alt kommer til å gå bra med dem..å gleder oss til å treffe dei igjen:)

Jess, me ska forsetta å blogga litt, om kossen me har det i Norge, å kæ me jer å sånn...Å så må me jo ha denne addressen når me reise ner igjen:I)

1 kommentar:

Anonym sa...

howdy girls. det er ikkj meir å sei enn at det var fantastisk kjekt å få dykk heim.