torsdag 27. desember 2007

SISTE DAG I BANGKOK......

Off a meg då hadde dagen kåme....hadde fysst avskjedsfrokost me prinsseså okkas Tabtim..

Me bjunnte dagen med frokost å komme i barnehagen..Her sko me ha juleavsluttning med foreldrene på frokost, å ongane hadde øva på juledans..


Etter det hadde Kruu Ang laga powerpoint om våres opphold i Thailand på storsjerm..For å sei det sånn det kom en del tåre..Hu hadde brukt så masse tid på det, å det var bare heilt fantastisk..
Å bare det å si hade til ongane, var beinhardt i seg selv...


Herlige frukost, itte en og en halv time søvn..DRID JILLTKom igjen, gje meg fem då:)åå så koseligt...off a meg for nogen herlige onga.....Ta godt vare på di vidare:)


Kruu ang e ei fantastiske jenta så står på å vil oppøve i verdå..Me glede okke te me får deg på besøk:)hehe, di va så utruligt herlige:)tihistorsjerm jha.....:)Siste lunsjen med alle..det blei ganske tårefullt det og...

Då var det ettermiddagsaktiviteter, å da hadde me pizza..en liden fest for at me sko reisa...WOOHO..å en takk for at ungane stillte opp på julafesten...For å sei det sånn det smakte godt me pizza, ikke kver dag disse får det...Nam nam...Pizza glis......wiihiSå søde di e..


Så var det på tide å reise inn på flyplassen...off off off..Der hadde det møtt opp rundt 20 mann for å sei hadet...Vel, det gjør det ikke akkurat lettere å ta farvell...


Hadde ikke trudd at så mange ville komme frivilligt å ta farvell, så detta var sjikkeligt røranes..Ganske flott å se at me har betydd noge for både store og små, å ikke minst at dei har BETYDD MASSE for okke....


Bikey var KJEMPE godt likt av unge og ungdommer...Hu er bare rett og slett en kjempe flott person så alle(di fleste)liker...hehe..Kruu Nan, Hilde og bror til Kruu ang kom og for å sei hade...KANON flotte folk altså..Va ikke bare bare å si hade til DENNA GJENGEN...me glede okke t å få Budis og BE på besøk..wiihi...dokke e hjarteleg velkommne..åååå, tusen takk for alt....Me snakkes seinare:):)

Då var det gjort.....nesten 4 måna i Thailand..MEN FYTTI KATTA for en opplevelse.Me sidde ikke igjen med nogen ting vondt untatt nogen par hundre myggstikk..hehe...Trur ikke folk kan forstå kossen me har hatt det, det må nesten opplevast sjølv. Å når me seie me vil ner igjen, så er det en grunn til det og.Alt i fra ongane i slummen, til det vennskapet me har fått med folk....Det går nesten ikke an å beskriva.

Men somsakt så har home of praise masse gode folk som jobber der...OKKAS gode venn Anne/tabtim ska jo ver der et år..å hu savne me allerede.Arne/big boy bare blomstre, rett og slett og di e heldige så har han....Hilde/2203 med sine thaisanger, og engelskundervisning..forsett med det.Du e flinke:)

Me har egele sakt alt det me sko te okkas folk der nere...Så tusen takk Anne/Be, Anne Brit/Arne, Tabtim, Hilde..osv...

Men eg tippe det kommer en siste blogg om thailand om k me he brukt pengane på...Kom på det nå..hehe.....

så må dokke forsetta å fylla med home of praise..

Blogger: http://www.annegunneroed.blogspot.com/

http://www.hildejorgensen.blogspot.com/

http://www.anneogbe.blogspot.com/

1 kommentar:

Anonym sa...

for et arbeid dykk har utført, ser at dykk har satt spor der nere. må bare bida i det sura eplet og sei at kan litt forstå at dykk vil ned igjen. MEN for en lykke i livet å få dykk vel heim igjen... wohooo. stor klem.