onsdag 12. desember 2007

Julekino for ettermiddagsaktivitetene:)

Fredag 7 Desmber.


På grunn av me mangla bilder, skriver me om kinoen nå.


Jess, me hadde planlagt å ha en "sjikkelig" kino for det er mange som ikke har råd å gå på kino, å me huske jo sjølv når me va små kor kjekt det var.Få billett, kjøpe popcorne og brus..DRID JILLT.

Å detta var sjikkeligt vellykka:)jungeltelegrafen gjekk selvsakt at det var gratis popcorne og brus, men det er sånn det funker.Det blei vel til slutt med oss voksne 40 stk:)

Takket være khro Ang,khro Nok og selvsakt BIKEY fekk ongane popcorne:)

Billett kø, å selvsakt kunne det ikkje våre nogen andre en Linni i "billettlugå"Her ligge ongane på pude så Miss Sophie holdt på med før hu reiste.En goe ide:)Gutt så koseligt me he dæ:)Kan ongane ha det bære?popcorne, brus å sidda i fanget på Bikey?

Jupp, då er det bare ei vega t me reise heim imårå..Å dagane okkas e FULLBOKKA..hehe.Me flytte t fantasia på lørdag elle sundag...Å planlegging og handling til JULAFESTEN e godt i gang..Arne,Anne og Hilde var å handla nærmere 200 gaver til barn som er blitt meldt på til festen.Ajant An ska kjøpe ris til dei over 60...Så detta blir så bra..Me he fått cowboy hatta til linedancen..Detta kan jo ikke gå gale..hohoho

3 kommentarer:

Anonym sa...

kino for ungane var jo ein kjempe ide. har tatt ein ganske stor oppvask etter foreninga i går. skal snart på kveldsvakt. håper julefesten blir bra. bare ei god veka igjen nå.... wohoooo.

Anonym sa...

Hei, supert med kino!
Morsomt og litt rørende å følge dere.
Vi snakkes til jul!
Jeg kommer hjem neste fredag :)

Anonym sa...

heia:) åååå så kjekt ungane har d! kjempe lurt... glede mg utrolig mye t dåkke komme heim:)