torsdag 13. desember 2007
Fredag 14 Desember, å Onkel John fyllte året i går..gratulera:)

Fytti grisen for en KANON kjekke dag i barnehagen...Litt trist at det var siste gang vi gjekk til slummen, for vi flytter til fantasia imårå.SÅ me måtte si hade til gamle kjente.hehe.

I går var vi på en sjikkelige shopping, for vi har penger igjen fra det vi samla inn.

Me handla: matter til småbarn, motoriske leker til småbarn,duplo gard, og duplo dyr, og et lite badebasseng til di litt større, som di hadde ønska seg..Kjøpte og playdo til ettermiddagsaktivitetene.Å me ska og kjøpe fargestifter, maling, osv..


Ongane i barnehagen sette sjikkeligt pris på det me hadde kjøpt å det var jo kjekt:)så me skulle hilse å si TAKK TIL DOKKE:):)


Her hadde di fått nogen fingerdokke av Grete og Signe..di likte det KJEMPE godt.TUSEN TAKK.klænå dokke sendte gjekk til ei i barnehagen og systerå, å en gutt og broren som virkeligt trenger det.DOkke e så greie..Storkose seg...Kossen ska me klara å reisa ifra disse ongene?????Her er småbarnsavdelinga, å HAUGLANDSGARDSBARNEHAGE hadde samla inn penger som skulle gå til motoriske leker og frukt til barna..kjempe gode ide..Takker så meget til dokke..
Di kose seg voldsomt...Nogen blir litt sletne av alt lekinga:)Bikey i støtet viser kossen lekene funker:))Bikey ijen som viser di største kossen garden skal byggast i duplo..Kruu Nok og nogen onga som leker ilag...
Yes, dette går så det jomer:)...Me kjøpte og bilteppe og biler som di kan leke med...Me må vel sei at me e ganske fornødde med det me he kjøpt så langt:)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei jenter! Nå nærme det seg sterkt heimreisa, det blir nok hardt å reise fra alle de søte små tenke eg. Far har kome på julebesøk allerede. Me har vært ute og kjøpt juletre, men det e så kaldt så me skyndte oss heim og fyrte videre i ovnen. Ha någen fine dagar før heimtur og julefeiring. Klem fra Morfar og Jorun

Anonym sa...

ååå... så kjekt å se at di kose seg med fingerdukkene:D glede mg fremdeles t dåkke komme heim:)

silje t sa...

det ser ut som om ungane har nytt godt av alt dykk har gjort for dei, det er bra. kos dykk den siste tida, så snakkes me snart i norge. kjempe klem.

Anonym sa...

Howdy! Kan tenka meg at det blir kjempetrist å reisa i frå ongane, å addle andre dåkke he blitt kjende mæ! Men bare tenk på addle di greie så vente når dåkke kjæme heim igjen.. I dag kjæme Bernt på liggebesøg te Kvernevik. Då blir det speling i 200! Ska henta den nye sofaen i dag. Glede meg! Snakkes veldigt snart.
Klem