tirsdag 9. oktober 2007

5 veker har gått, å NULL lus:)

Tirsdag 9 Oktober!
Blei sjekka for lus, å jippi NULL lus..Khro Ang derimot hadde en del lus..Off a meg. Nogen av ungane har ennå lus, men tenker ikke så mye over det nå..
Idag var Bikey på jobb fra morgonen av.. å Linn fikk vaskt sengklær og gulv..:)


Bikey var på lunsj med Anne Brit, kjempe koseligt med litt kvalitetstid:)


Linn var på jobb å koste seg-
Før ettermiddagsaktivitetene hadde me møte ilag me voksne, si me ska til DREAM WORLD imårå, med unger i fra 7 til 15 år..Di har skoleferie, å da er det ekstra kjekt å finne på noe. Vi skriver mye mer i mårå om korleis dagen gjekk osv...:)


Kjekt at vi ifra Norge kan bidra med en dag di aldri kommer til å glemme.


Titteien:)

Her breake han som bare juling...kanon sjulldigt:)

5 kommentarer:

Anonym sa...

javel, må prøva å holda standarden oppe å kommentera i veg... intet nytt under solen. er på arbeid, ganske rolig i dag.kamp med bernt i morgon, han har jo og haust ferie, så han er på legd, litt hjå far, mor, søster og på bryne. good det. kos dykk i parken med ungane!!

Anonym sa...

de æ flinke jenter alltid gilt å læsa om dokke nesten kvar dag me helga ska eg på jentetur te åpta de æ mange kjekke komentarar som de får ha ein fin dag punktom å komma kjem nå ,,,... klemm

diskotekos sa...

Så det er ikke bare i Sandnes de har lus altså!!! Her er det høstferie og vi har hatt flott vær hele tiden. Marius er på avlastning og koser seg der, Maren hun koser seg med å sove lenge og dra til Sandnes med kompiser. Til helgen er det jo jentetur til Åpta, dere blir nok tema der også ja. Alltid positive tilbakemeldinger og hilsener fra alle, både de som kjenner dere og alle oss andre. Kos dere på tur med ungene, det blir nok en uforglemmelig dag. Klem fra Gro

Anonym sa...

Det va godt at dåkke ikke hadde lus... :D

Robert sa...

Hællæ jenter!

Fin blogg a gett!
Flinke til og oppdatere er der også!

Prekæs!