søndag 14. oktober 2007

Siste dag før FERIEN:)

Fredag 12 Oktober!!!


I dag skulle vi bjunne kl 0900. Siste dag før ferien er ikke en vanlig barnehage dag..det er gratis, å vi spiser å koser oss hele dagen.


Når vi gikk til jobb idag, ble vi møtt av en horde av ungkalver som er i militæret.Di skulle rydde i slummen.Dette er noe di gjør en gang i året...DRID løye då me såg"mannfolk"me håndtaske, å sminke i uniform...jaja,koseligt det.ME fekk ta bildet av di og:)


Så dette va en HERLIGE dag i barnehagen..Va litt trist å sei hade og, si det er ferie i 3 uker..Men skal bli godt.
Her står ongane klar til å gaffla inn..menyen:kyllingvinger,nuddler,å saft...
Gollas, her made di kverandre..
Drid jillt me ballonga:)Denna jentå her åd mad i en og en halv time..Hu galkoste seg.Så sidde di så utuligt fint på gulvet å spiser.Det er ingenting stress.
Kæ kan me sei?di e bare så RÅE.....Di gjekk faktisk rundt å jobbde med veskene på seg...:)di lyste jo bare av di.Goe gjeng.Vi spiste lunsj med Joke og kona..for kona til Joke kommer i fra vietnam, å vi kunne trenge noen gode råd om hvor vi bør reise hen. SÅ planen er å reise til hovedstaden Hanoi!


Så blei vi sittende på rommet, ganske så slakke..Men så tog me okke ei kalde Chang så blei alt mye bedre.Så kan dokke jo tenka kor me endte opp hen halv ett om kvellen????trallalalala


Alltid koseligt å treffe på "gamle"kjente......di va på den andre daten deiras.Så me he fått gleden av å våre me på BEGGE:)

Nok en goe Fredag her i Bangkok!

Ingen kommentarer: