torsdag 11. oktober 2007

Onsdag 10 OKTOBER!!!
DRØMME DAG I

Skule ungene har fri fra skolen noen uker, å da tenkte vi at vi kunne gjøre noe kjekt ilag med di. Å da tenkte vi en dag i dream world hadde vært kjekt, dette er noe di fleste aldri kunne ha råd til, å en dag di kansje aldri glemmer???

Ungene møtte opp i slummen kl 08.00..vi la merke til at noen hadde tatt på seg fine klær, å det var så kjekt å se...men en stakkars hadde ikke på seg sko.Så vi kjøpte et par sko til ca 3 norske kr..å han var så fornøyd.Vi kjøpte litt vann, melk og kjeks, slik at alle fekk i seg litt mat før vi skulle i parken..Det er nok ikke alle som har frukost hver dag.


Her er bussen,å gutta er steinklar:)


Som dokke ser, alle er rett og slett steinklar.

Bakerst i bussen såd bikey og linn meg ungdommane, å hørte Thaimusikk på mobilen..sjidbra.Det var ganske hompitte vei, å da lo ungdommen, for "pattane"okkas håppte så bare dæ.....Da vi kom fra, var ungene/ungdommen delt inn i grupper...så Linn, Bikey og Arne skulle ha di eldste:);)Arne JUBLA høgast, han fekk gå me okke.


Her er 10 voksne og 24 barn...untatt Arne, for han tar bildet...
Her he me gruppå okkas...Det var en kræmgjeng å ha me okke.

Så var det tid for å gå inn i parken...WOOHOOOO..å ta en heilt del karusella.Det glede me okke au te:)En liten tur innom "big world"

Arne måtte me bæra ut derifrå..Tog HEILT av:)SÅ gikk turen videre igjennom parken


Viking skipet, hekkan så gøøøøøy...

Noen jenter kjører bil...GØY

Dette var akkurat så tømmerrennå, bare me blei DASS blaude..men for all del, kjekke va an:)Weehe, morromorro....


For å sei det sånn, så trudde ikke Linn at hu sko bli SÅ BLAUDE..angra litt på at hu blei me på den..ungane ville SEFF engong t ittepå, men då sto Linn øve.

The Hurrican, tog HEILT AV....skam råe..:)


Ann?kan du færa t en sånn en i hagen..det hadde gary sett pris på:)


Alltid koseligt å ro i kano, bikey og hadde lyst, men fekk diverre ikke låv:(

Itte en goe dag i Dream world, så er det hardt å ver på topp, å då er det låv med en liten kvil på turen heim:)

Så detta har dere vært me å bidrat med folkens..Ungene STORKOSTE seg...så TUSEN TAKK....

6 kommentarer:

Mariann sa...

Hei hei jente. Fytti såg ud som dokke he hatt en kanon dag. Kan tenka meg ungane va i hundre. Såg jo litt jillare ud en kongeparken ao ;) Men dinse pattane sjå dokke? Godt æg å ann va heima då..;)Æ jilt å sjå dokke bruge pengane dokke he fått m dokke på sånnen jille ting. Kos dokke vidare :)

Unknown sa...

Kjempe!!! Æg vart så glae når æg læste å såg bildene på bloggen i dag, kan tenka dæ va en opplevelse for livet for mange av de!!! Bra dokke jor dæ altså, kjempe ide :) Kos dokke!!

Anonym sa...

ÅÅÅ... så jille dåkke e... ser ut som ungane hadde en kanon jille dag. sjønne han som sovna i bussen:D

Anonym sa...

jeiiii... va nr 600 som e inne på denna siå. stor stas:D

Anonym sa...

dette var bra tiltak av dykk. ungane såg ut til å kosa seg villt. har fått ny pc i dag, er ganske stolt... skal inn til astrid og dei i kveld, ta avskjed med jørgen som reiser heim i morgon. kos dykk vidare, og god helg.

Anonym sa...

Hey beauty!
Kjekt å væra inne å sjå å lesa om dokke, godt å hørra at alt står godt t. Såg ud så dagen i Dreamworld slo godt ann. Dokke e goe:) Heima går d vel i d sama, dokke he ikke gått glipp av noge. Brullupe t gunn å jone jekk gått, d va heilt kjempe. Men me sko nok hatt deg der som servitør:)
Dokke e begge imponerande flinke, stolte av begge.
Ska helsa i fra Kristian
Klem Iren (pusey)