søndag 14. oktober 2007

Søndag, å nok en gang kirke tid!!!

Søndag 14 Oktober, å GRATULERA SÅ MASSE ME DAGEN ANN:)HURRAHURRA!!!

Vel, det var tidligt opp idag for vi skulle vera med Khro Ang til hennes kirke, for hun skulle synge.Å hu ville vise oss familie og vennene hennes...Mens vi satt å ikke fatta noen ting, hørte vi plutseligt NORWAY, Bikey and Linn..å me måtte reisa okke å hilse.Blei litt røe i håve då ja, me ståkk vel litt til.Var ikke forbredt på det..MEn men koseligt:)

Etter gudstjenesten gikk vi og Khro Ang og broren(pong)å bowla...kjempe jillt.:)Men måtte hjem til avskjedsfest i immanuelkirke, for Miss Sophie reise heim til Norge på fredag.Da har hu vært her ett år.Alle kommer til å savne Miss Sophie, ho har gjort en bra jobb..God tur hjem, å lykketil videre med arbeidet ditt:):)

Hadde leker å sang, å noko å bite i:)
1 kommentar:

Anonym sa...

hekkan så flinke dykk er med bloggen. nye ting heile veien, godt at me blir oppdatert under veis, tenk hvis dykk skulle fortalt alt dette når dykk kom heim, det hadde jo bare blitt ein brøkdel.... bryllup, og kirke kjerringer og øl, ei herlige suppa. jørgen reiste heim i dag, etter en god norsk middag inntatt på samfen, der eg hadde gleden av å servera i dag. ha det godt i ferien, det fortjener dykk etter alt det goda arbeidet som er utført.