lørdag 27. oktober 2007

Koh Samui og Koh Phangan:)

Mandag 22 Oktober!Reiste bare til flyplassen, for vi håpte det skulle gå et fly til Koh Samui.Å det gjor det:)Vi kom til Koh samui da det var mørkt å det pisserein, å det var oversvømmelse i gatene.VI hadde ikke hotell, så ei dama på flyplassen fiksa et hotell så hette COCO palm.For å sei det sånn me va di einaste der, det var blaut i sengene og på gulvet og ikke minst det lukta DRID.Så me takka og bokka for okke, gav litt tips til bære mannen å fant et nytt hotell.Det var kjempe greit:)
Me såd ute på terrassen å hørte på en frosk me kaldte GAUTE, for frosken lagte akkurat lige lyd, så når gaute FYRE av(intern humor)va rett og slett drid løye.

Bikey kose seg på flyplassen i Bangkok:)

Fyssta hotellet, coco palm...Charly tar seg en pause med en slurk cognac..:)
Tirsdag 23 Oktober!Spiste frokost, å tok båten over til Koh Phangan.For å sei d sånn, det regna.Blei kjørte til Salad beach resort..Blei veldigt fornødde med det.Låg rett me bassenget og straen.Og resturanten:)DIGG..slappte av og koste oss me noen Chang.

DIGG DIGG DIGG:)

Charly i støtet:)


Onsdag 24 Oktober!
JIPPI, SOL:)var kanon deilig å våkne til godt vær..VI tre gikk tur på straen,La oss med bassenget å bare nøyd solå.KANON digg.Så tok Linn og BIkey en tur på resturanten, for å få oss noe å spise å litt i glasset:)Me blei sittende ute på resturanten en lang stund til solen hadde godt ned.FANTASTISK!
Så var det i dusjen, å så ner igjen. Så tok vi oss litt til i glasset:)blei kjente me noen dansker, australske, og amerikanske.Vi forflytta oss til reagge bar seinare på kvellen.GOOD=)....


Tur på straen..drid kos..Flott SYN=)Linni i svevet...kanon søde=)
HERLIGT=)


Mark i fra Usa..en GAL jille kvell....Bikey ALLTID iform:)


Torsdag 25 Oktober!Då våkna Linn frisk og rask, så hu gikk å spiste frokost alene.SÅ tok Linn og Charly seg en tur ut.....Så begynnte det å regne IGJEN.SÅ alle tre tog seg en lur. Etterpå gikk vi å spiste kveldsmat..Bikey tok en tidlig kvell, mens Linn og Charly var over hos naboene(slovakiske folk)..koseligt det og.


Her låg me på rom...Charly i felltseng...tihi..Fredag 26 Oktober!Charly skulle reise til en gammel kollega som bur i Buriram.Og Linn og Bikey bestemte seg for å vær ei natt til. Me koste oss med kortspill å pepsi og pizza:)


Jaja, Bikey liga fine blaude så hu e torre...:)
Lørdag 27 Oktober!
Da var det på tide å reisa heim..Det pøseregna i dag og.å me blei plasserte bak i pickupen.Så på me ponsjoen å et smil.....
Endeligt heima på BOSS TOWER.me gjekk rett ner på hjørna å kjøpte okke en steikte ris.GOOD.vaskte en del klær, si me ska viare t Vietnam på Tirsdag..å skreiv blogg.Charly kommer tilbake i mårå-Wiih


Drid HERLIGT:)... ååå golle gol:)

Så KJEKT at så mange er inne å lese bloggen okkas..Syns det er KANON kjekt..Fillen øve 1000stk..kem blei nr 1000?????

okien forrsett me å lesa å sånn, me lige det vett dokke.

3 kommentarer:

diskotekos sa...

Herligt med ferie?????? Ser sånn ud ja. Fine bilder jenter, dere tar dere godt ut på skjermen. Synd at det er regntid, for det er jo best med sol på ferie, med det ser ut som om dere koser dere lell. Joar ble 45 i går, feiret hele dagen. Var ute å spiste på Big Horn, e dokke misunnelige?? Det var veldig godt. Ellers er alt med det samme her i nord. Det er høst og 10 grader. Marius skal til Oslo 14 November, og han gleder seg. Klem fra Gro

Anonym sa...

endelele tilbake med nytt på bloggen. vært inne nesten kvar dag, og ingentin... dagen er ikkje den sama utan nytt frå thailand. godt ver og gode folk, dykk har det jammen kjempe godt.... anlaug og svein ove fekk jo ei jenta sist lørdag, helle. astrid, dirk og maja flytta i helga, ellers er det meste som før her heima. god tur til vietnam, hadde vært betre om dykk kom heim til lørdag, då skal me feira ingi sin 25 års dag. ha det fortsatt bra og hels så mykje til kjell magne tonstad. stor klem.

Anonym sa...

Nå har vel "Kjell Magne" reist heim, har han kjøpt julepresanger?? Dette e me veldig spent på. Her har me sett snøen igjen, men heldigvis forsvant an igjen med ein gong. Forsatt god ferie!