mandag 1. oktober 2007

Helg og Mandag!!

Lørdag 29 september: såv me ganske lenge, va sletne etter en ganske så kjekke kvell på ed makers(trur det e d an hette)DRID goe plass. Men på Lørdagskvell var vi inviterte til Arne og Anne Brit, å der fekk vi servert HEIMA laga pizza, rett og slett et herremåltid, Bra jobba Arne..Var herligt å sitte i en stue å slappe av med en god drøs, me goe folk..:)takk takk!Arne og Anne Brit hadde KJEMPE lyst til å ta oss me en tur ut på byen, men vi måtte takke fint nei, for vi måtte ver klar til en ny økt i kirken sundagsmåren..:)men vi sa at vi kunne ta det igjen en annen kvell, når vi ikke må opp tidligt for å gå i kirken dagen etterpå:)


Søndag 30 September: som sakt kirke tid, å når alt går på Thai så er det ikke lett å fylle med, men flaks hadde vi en tolk bak oss, i ny og ne:) så var det lunsj i kirken,vi sette oss ivrige med bordet..å Linni fikk seg et lite sjokk da hun skulle ta en slurp av suppen, da det lå en hønse fot oppi, å med det goe pokeransiktet hun har, la folk fort merke til at noe var på fære..latter å morro ble det ut av den situasjonen. Bikey trudde hun tok seg en kjøttbit, men merka fort at det var litt hønse lever.Herremåltid???nja, kan diskuteres...


Jess, endeligt Mandag 1 OKTOBER.. GRATULERA med dagen Gunhild:):)håper du har hatt en fin dag.

Alltid kjekt me en nye uke på jobb.. var kos i HOP idag og..denne iuken å neste skal vi sjekke ut hva barna kan å sånn, så di skal føre ned i ei bok som blir sendt hjem til foreldrene til ferien som er om to uker...å så måler vi dem og væge di.jeppjepp..

Etter jobb reiste vi til leiligheten til Miss Sophie for å vaske litt klær, å ikke minst å koke noe suppe, har venta lenge på det..Va rett og slett et KONGE måltid.. åEndele fekk me vaskt klæna okkas i varmt vatn.så såg me litt film å koste oss..Så tusen takk for lånet av leiligheten din Miss Sophie:Ø)

Takk for nå kjære godt folk...må si dere er litt sløve med å legge ijen kommentar, med noen unntak feks Silje:)


P.s. Vi lurte på om noen har våre i Singapore, malaysia elle vietnam eller andre steder i Thailand..trenger litt råd om hvor vi bør reise hen. Har ferie fra 13 Oktober------

Lesestund for barna, noe di liker godt..kan vel ikke akkuat bidra så masse der me??heilt rektigt.

Væging på gang....

Måling å slikt noge...Bikey va en ræsar til å hjelpe til:)

Rett og slett SKAM godt..til og med Norvegia ost oppi..namnam.....

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hei der :)

Jillt å læsa å se på alle bildenne!
Har gitt adressen t damenne i SFO, å di fylle godt me di og.. :)

Eg va i Malaysia i sommer, i Kuala Lumpur, å Borneo.. å det va en kjempe ferie.. Mye å gjer å se i borneo.. å KL va sjikelle storby.. å reise innelands der nede er veldig billig.. vis du reiser med air asia.. billig det meste likavell og..

Ha et fint opphald viderre..:)

Iselin:)

Ann sa...

Hei hei jente!

Alltid jillt å koma inn på bloggen dåkkas å sjå alt dåkke skrive, ikkje minst sjå adle bildene dåkke legge ut. DÅKKE Æ GOE:-)

Ser ut så dåkke stortrivst der nere, d æ bra.
Her heima går d godt, me he faktisk flott ver nå, herligt!

Kos dåkke viare:-)

Knib frå Ann og Eskil

Anonym sa...

Hei jenter
Savnet dere i helgen, skjedde masse som dokk hadde likt å vert med på. Vanliga vett dokk, intriger, full, spy, søl, sving, sang, dans, hyl, knus av glass og alt for mye alkohol.
Carl Magne koste seg, selv om han fikk masse oppmerksomhet og ble tatt bilder av:-)
Det ser ut som dokk kose dokk å det e viktig. Venninene mine e jo ikke så langt vekke nå så hvis dokke vil så kan dokk jo prøve å ta kontakt me de å høre hvor de skal være rundt 13okt, kansje dokk kan treffe de å feste litt sammen. (helen;98658580, mailinn;92641390) mari skal de vell også møte på den tiden tror eg. Eg e ikke helt sikker på hvor de e då, men hør me de:-)
Ellers så har me vert mye på jakt, fikk en elg i Bakken men det har blitt me det. Elgjakta e jo nå til helgen så eg skal komme tilbake om me får noe. Tror kansje det kommer til å bli hjortejakt også neste helg for det e ikke observert så masse elg i heia i år.
Tror også at kansje Raidar møter opp med jaktnemda for å prøve å stoppe oss som har tatt skyteprøven i lyse, den banen e hvist ikke helt godkjent. Han vett å lage kvalm den gutten der:-)
Mor står her og hilser så mye. Hu savnet derew også i helga.

Jaja, nå ska eg ut på tur, me har faktisk noen deilige dager her nå for tiden. Jeg og Carl magne satt på terrassen i Casablanka på fredag og koste oss i sola med melkeglass me cognac:-)
Kosa dokk videre, mor sier ta vare på dere og pass dere for skumle (små) menn:-)

Astrid Lyse

Jeje,

Mariann sa...

Hei hei jente..

Då fekk eg ta et lide innlegg igjen. Så Ann sa he m faktisk hatt fint ver her heima ao, så slettes ik verst.

Æ jammen litt av kvart dokke æ uden for, godt dæ æ to så staute jente så dokke då. Tenk viss æg sko fått en hønsefot i suppå. Koss sko dæ ha godt ?????? Hehe. Godt dokke takle dæ ao. Jilt der e mange så tæge var på dokke der nere. Æ jo ude på ng kvar helg.

Vel nye vega å nye muligheta. Kos dokke

Klem frå Salte sommarland :)

Ingrid sa...

Hei hei venner=)
Endele he æg av kåme meg på nett mæ dokke, jillt å lesa å sjå koss dokke kose dokke=) men glede meg t dokke kjæme haim ijen au=)

her haima går det i det vanliga trur æg, æg æ i praksis og styre mæ en del skulearbeid......så konne godt byda mæ dokke=)

kosa dokke masse vidare!!!!!!!

klem frå Ingrid=)

Anonym sa...

javel, gleder meg til dykk kjem heim og skal kokkelere noko good thai mat til meg.... wohoo. er på arbeid, kosi det, ikkje så travelt i dag faktisk. jørgen reiser om to veker, så eg tenker me må ut på lørdag. ikkje det sama utan dykk i landet, bare 3 månader igjen. ha det bra så lenge.

Anonym sa...

hei hei jenter. då sidde æg på pausen på jobb, læse så en gal på alt dokke skrive:) fytti så goe dokke æ å skriva dag for dag:=)
her heim så nyde me jo sola,kaldt og godt. ellers svært lite som sjer, det går jo i den samme tralten hoho:) så nå he æg jaffal skreve litt te dokke, vil isje høyra at æg æ sløve mæ å skriva te bage hehe. kos dokke helsa te adle dai kjekke små mannfolka dokke he drage på;) hohohohohoho hilsen fosse randi

diskotekos sa...

hei jenter. vi ser jo at dere har det godt der nede, og dere gleder dere vel til ferie. vi hadde det flott i tyrkia, nesten litt for varmt. til helgen er det jo elgjakt og da stiller vi sterke og klare alle mann. klem fra gro

Anonym sa...

hei jentene mine ))SAVNER DERE MASSE.....
haaper virkelig dere vurderer aa komme paa besok....
kult aa lese bloggen deres og livet i bkk.. : ))
bra dere likte dere hos meg ))
er velfig daarlig med nett her..som dere ser umulig nesten aa se paa tastaturet....

snakkes babes..take care !!!

stoor klem fra anne ettaaring )))

Unknown sa...

Hei igjen! Dæ æ så kjekt å fulla mæ på bloggen hæranne...virka så dokke he dæ knall jillt (på sama tiå så dæ må vær litt fælt, sånn så mæ han stakkar litle gutten!)... Men altså, nå he æg våre inne mangen dage (torsdag i dag) å ikkje nytt innlegg si mandag, æg vente i spenning ;) Kosa dokke!!!
Ps. Koss går dæ nå ittekvært mæ han stakkar så va så underernerte?