søndag 18. november 2007

Fredag 16 November!

Jepp,var først på jobb i barnehagen å der er det alltid kjekt.Gjor ikke noe spesiellt.


Idag skulle vi, Arne og Anne rydde ut av lagringsrommet for barnehagen og ettermiddagsaktivitetene. Her var det masse løje.Vi måtte rett og slett ut med alt, vaske skikkelig,å ta bort ting vi ikke kommer til å bruke,å dette blei sendt til Nord, der di ikke har noen ting.Hun eina damå sko vaska gulvet, da hun plutseligt kjennte lukten av et dødt dyr(ei lita mus)..For å sei det sånn, lukte heilt grusomt..Brukte over 4 timer på det, å har ennå litt igjen.Men det såg betydeligt møje bedre ud.
Etter ryddinga, skulle vi få overnatte hos Arne og Anne Brit.WOOHO.Dette er vårt second home:)fikk fleske pannekaker..Hekkan så gydd.Som sakt var det Arne så diska opp.takker.

Litt i diskuteringå om kæ me trenge å ikkje..


Fant til og med en levandes skorpion..Farlige di..


Såd å koste okke me masse god drøs på terrassen:)tihi..det jor sikkert dokke der heima au?hahaha..så kom Knut lur på besøk(en god nabo av arne og di)..Bikey diska opp me italienske suppe, laga fra bunn av. Anne Brit bestillte svenssens is, så di kom å levera på dørå:)hu he forstått ønskene t Linni, takk anne brit.
Lørdag, var det rett ut med bassenget for å få litt sol på kroppen.Det mangler det møje på..hoho.Fikk tilbud om å ver ei natt til..hm...vanskeligt valg..eh,,NOT..me sa JA.


Arne diska nok en gang opp me norsk mat, risengryns grøt opp i riskkokeren, funke så fillen dæ:)HERLIGT:)takker


Slappte sjikkeligt av, å trur me trengte det:)


Var å handla me Arne på en vestlige butikk, der di hadde vestlige mad..


Hadde Taco til kvellds...he venta LENGE på det:)takk nok en gang..Har rett og slett kost okke voldsomt denna helgå og:)
Her sidde gladgjengen så ska ha taco...sjekk den herlige veggen så Anne Brit har malt.-...hehe..neidå hu hekje det, men hu vil ha sånn en vegg når hu flytte t Norge igjen:)Sundag, blei vi oppringte av Joke, som lurte på hvor vi hadde blitt av..OBS litt lenge si kirke tid?men fant en løysning på det, vi blei med på KIRKE SPORT..me seie allre nei til en vollyballkamp..Liga jillt kver gong..men røyg på et tap:(Men hadde ikke di rette folkå mæ..hehe.Etterpå kjøpte vi thai mat så alle blei med å spiste..

Ja, her sidde vollyball gjengen...å den andre gjengen..Her er en spaicy thai salat, me krabbe oppi..mmm.

Var fillen godt å slappa av denna helgå, så nå har me lada batterinå t neste helg,når me ska t Fjellfolket i Nord..Blir ei tøffe helg, me masse opplevelser å inntrykk..

5 kommentarer:

Anonym sa...

d va kjekt å lesa... hørtes ut som dåkke har hatt ei jille helg md mye god mat. hørtes herligt ut. jepp jepp:D

Ellen Sofie Hetta sa...

god helg ja, hørtes knall kjekt ut!;)heldige dokker;) Arne og Anne Brit er flinke og gode verter må eg sei- så bra at de tar SKIKKELIG ansvar for dokker, det fortjene dokker for den ENORME innsatsen dokker gjør!!!

Anonym sa...

det er godt at nokon tek ansvar for dykk der nede, gir dykk mat og husly og omtanke. det kan dykk trenga som gir så mykje av dykk sjølve til ungane!! var på undheims revyen på fredag, det var ein blanda opplevelse, men ganske løye.... skal snart på kvelds vakt, wohoo. i seng ca halv tolv og opp igjen kl 05.20 det er ikkje særlig gunstig for denne dama som treng minst 8 timer kvar natt. ha det godt og pass på kvarandre oppe i nord, god tur.

Mariann sa...

Hei!Godt dokke ikkje gløyme den norske maden. Men den der salat el ke d nå va m krabbe i... mja skeptisk kjenne eg. Jammen godt du BK e m å organiserer ng rydding å vaksing, blei nok skinnande reint kjenne eg deg rett ja :) Viss dæ æ så d bære nord øve snart, må dokke ha en goe tur. Kle dokke godt å passa på kvarandre. Klem

Anonym sa...

Det e så koseligt å få følge med på det som skjer! Her i Hallingdal vente me på snøen, heldigvis ikkje så kaldt enda. Brit og eg va jo te Danmark ei veka å fletta pil! Det var veldig kjekt. God tur nordover glede meg te bilder og referat!