onsdag 14. november 2007

Tirsdag 13 November, å 10 uker har gått.




I dag var vi først i barnehagen, der vi hadde litt forming og lekte i sandkassen, en sjikkele koselige dag i barnehagen.


Etter jobb skulle vi, arne og anne ha møte ang julefesten i slummen. Linn og Anne måtte SEFF bjunne møte på swensen isbar:)DRID GODT.


Vi fant ut hva vi skal kjøpe til barna, litt om underholdning osv..Etter møte var det avgårde på ettermiddagsaktivitene.Linn har tatt litt ansvar for å få i gang en linedans med noen av barn/ungdom. Anne hadde med noen barn for å lære di engelsk julesang, we wish you a merry kissmas(så di seie her). Bikey hadde kontrollen på resten av barna:)
Her sidde di mæ dataen å han little på 4 mnd ligge bare på golve mens store syster får lega seg litt på dataen...Me klarte jo ikkje sjå på at han bare låg der, så me spure fint om å ta an mæ ud litt. Han æ jo bare såå gollas... Å at hu faktisk konne få litt fri.



Linni i føringå, hu fekk di mæ seg å di va kjempe flinke. Sjekk den hærlige stilen te na skinni linni:)



Onsdag 14 November å gratulere mæ dajen Gisle!


Me he delt ud nogen av klænå me he fått av dei heima. Alså te dei så trenge dæ mest å di blei jo kjempe glae. Eller hatt en kanon dag på arbei, der Linn å Bikey sang På låven sitter nissen med sin julegrøt. Å for å sei dæ sånn, ongane blei blikkstiddle å lurte på kæ så fela åkke:) Hær kjæme nogen kræm goe bilde


Huske du denne kula skjortå Ove? Her æ han klar te å gå heim, en kjempe goe gutt Her æ Anne mæ ei så blei sååå fornødde mæ klænå, hu jekk bare rondt å smilte å hadde hatten på seg heile veien... Å systarå litt i baggronnen

6 kommentarer:

Mariann sa...

Hei hei. Dokke he jammen møje på programme. Så herligt å sjå ongane i klær dokke hadde m ner, kan tenka meg di va storveis fornødde m klær frå Norge. Æ liga jilt kvar dag når eg komme inn å ser at der står ng nytt. E inne å sjekke heila tiå. Utruligt jilt å fylla m dokke. Her heima he m nå fint ver, men dæ æ kaldt. Ng så gjære at en liden forkjølelse ao fylje mæ.. grrr. Men men alt æ bære en regn å vind. Men nå æ d jammen snart bare en mnd t dokke komme heim. Tiå suse forbi må æg sei. Blir spennande m julefest for di små, he di opplevd d før el? Kosa dokke masse vidare.

Klem frå Mariann (og Odin ;))

Anonym sa...

hei hei små piker. er på arbeid, det er rolig til ein forandring, lite på gli, men godt det av og til. gleder meg til å sjå korleis det blir med julefesten, ta mykje bilder. har vært innom hjp anne p før arbeid i dag, der traff eg maja og astrid. ha det bra så lenge.

Anonym sa...

Heia:) Sååå sjønne di e! Kan tenke mg at di blei kjempe glade for klenå, ser jaffal sånn ut. Dåkke e så flinke:)

Anonym sa...

Howdy!
Liga jillt kvær gong å læsa om kæ dåkke drive på mæ. Ser ud som om dåkke he dæ kanon i ydlandet. Men husk på addle å så vente på dåkke heima. Hint hint... Her heima æ der ganke så kaldt for tiå. Minus 3 i dag. Me får bare sedda på åkke ullbolen, så går dæ godt! Ta vare på dække sjøl. Kyss i øret...
Astrid

Ellen Sofie Hetta sa...

ÅHHHH, fytti katta så skjønne:) Det er utrolig gøy å se på bildene deres og lese gode historier, det er s levende at jeg hører stemmene deres inni hodet mitt:)SAVNE DOKKER!
SÅÅÅÅ kult med Line- dance, DRIIITkult! Så bra med teamjobbing på dokker! Husk putene som er laget trek til nå, så nå kan dokker flytte alle bokkassene opp på loftet og ha putekrok med bibliotek, puzlesill og ROLIG aktivitet oppe:)

Spør Nan Phueng om resten av putetrekkene...og i den kassen jeg gav til Anne!

Anonym sa...

de hadde vert gilt å sjå koss de hadde blitt etter opppussinga særs på å rundt doa for der såg de ikkje godt ut.elles ser de ut te att de æ grævligt engasjerte ide meste.men me håper de he tid te å koma heim te jul masse kos reservemor å mamma