torsdag 8. november 2007

Tilbake på jobb:):)

Torsdag 8 November!Jess, då har me hatt to HERLIGE daga på jobb.VA rett og slett KANON herligt å komma tilbake ijen.Har savna ongane okkas en goe del...Tirsdag 6 november, var det rett heim med bagasjen, å rett på jobb i barnehagen, å ittepå på ettermiddagsaktiviteter.Godt å komme i rutine igjen.


Onsdag 7 November!

Var på jobb i barnehagen, lekte å koste oss.Etterpå var det møte med sjefane okkas. Planlegging av julefest i slummen.Planen er at vi skal ha fest for ca 3-400 mennesker i slummen.Med litt framvisning på scenen, julegaver til ungene å gratis mat til alle..Skal bli sjikkele bra. Di har ikke sett av penger til detta i budsjettet, så vi må prøve å få tak i noen sponsorer..Vi trenger ca 10000, høres kansje mye ut, men da er det med ca 300 gaver, gratis mat, lyd, å lys, å mye morro:)så DETTA skal vi få til...Så viss dere vett om noen sponsorer vi kan spør, må dere gi besje..Viss noen vil bidra så er kontonr;3325 36 09678Blir en fin feiring=)Jess, nok om det!


Torsdag 8 NovemberBikey var på jobb fra måråen av, di holdt på med fin motorikken..Det var ganske sjulldigt å se korleis dei konsentrerte seg med klippinga. Hadde en sjikkele jille dag på jobb.Linni kom senere å var med å dusja å gjor di klar til di skulle heim. SÅ var det ettermiddagsaktiviteter, å da skulle di ha forming.Å da lagte vi smykker, å armbånd av perler , noe som fallt i smak:)hadde også teikning for dei som ville det:)Hadde Anne 1 åring på besøk om kvellen, kanon koseligt.Hu skal såve på Hilde sitt rom, som er i Muktahan på språkskole.ME savne HU masse.Her konsentrer han seg:)heheKossen funke ei saks egele??Linn hjalp Khro Nok med å farga håret.Hu hadde allre farga håret før..Å hu trudde eg va frisør,HOHOSmykke på gang....

Di va så flinke atta:)

Å litt teikning pågår:)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei hei jinnte!
Såg ud som enn kanontur te Vietnam. Nå he me bidreie mæ litt monetas te julefesten. Ikkje brug di på øl! Håbe festen blir vellykka å at dåkke får inn nok penga. Me ska begge arbeia i helgå. Astrid å dei he kåme godt på plass i nykåken. Glede åkke te jul når me får sjå dåkke igjen!

Klem frå Silje og Astrid