fredag 23. november 2007

Fredag 23 November


ME glemte jo å sei at me hadde en HERLIGE kvell på admakers, fordi Arne trengte litt støtte og en goe drøs.VA en sjikkeligt koselige kvell, kansje litt hardt å stå opp idag..men gjekk heilt greit...


Jess, hadde Anne 1 åring på frokost(hu lånte Hilde sitt rom).Var på arbeid å hadde nok en goe dag jah:)


Sendte en pakke heim i posten, Linn 9 kilo bikey 6 kilo..så eg håper at den kommer trygt t sarabakken elle skjærperveien, elle så ser det ringt ut til jul..hoho.


Så var det heim å pakka til imårå..Reiste til Be å fikk levert den..var me å pakka bilane.Hadde kvelds å en goe drøs:)Blir ikke bare bare å kjøra opp..men skal bli kjekt..Så me GAL gler okke t å få komme opp ifjella til fjellfolket:)


Så gler me okke t alle kommentarane på bloggen så me kan lesa når me komme heim..Dokke me ha det bra så lenge,detta klare dokke..før dokke vett ordet av det så æ me tebage på bloggen ijen:)ønsk oss lykke til...så takke me for okke for denne gang::):)

OOOO, HAPPY DAY,OOO HAPPY DAY,OOo HAPPY DAYYY

Litt sånn goe innsats på kveldstid..her e Bikey så klipper ut fillt til Arne og Anne Brit..Dette bildet er til mamma Liv og mor Bjørg..viss dokke savne okke mens me e "vekke"

5 kommentarer:

Hilde i Thailand sa...

SÅ flinke damer med filten! Og ikke klipp av hodet på Jesus, BK! Anne Britt og Arne kommer til å bli KJEMPEGLAD - det vedder jeg på!!Ikke lengt for mye etter meg, jeg kommer på torsdag!Gleder meg masse til catwalken!

Anonym sa...

hepp hepp småpiker. pus er to år i dag, maja ett år i morgon. me koser oss med fyr i ogen. eg, venke og ingi har bestemt at det er bare å pakka og koma heim, helst fortast mulig. har vaksa ut hjå ole i dag, nå har han blitt bryne bu. bernt helser. god tur til fjellfolket. klem.

Ellen Sofie Hetta sa...

hahaha, smilte ikkje rektor, dokker e hel løgne;) HU pleie jo å smile ein heil del, sikkert dårlig dag ja:)haha

KJekt å se på blogen dokkers, føle eg får ein bit av livet i Thialand nå mens dokker e der....

GOD GOD tur opp te fjellfolket, hadde vore KJEMPE å sett det arbeide Be har startet der ja...va det dokker og Kathrine Sørland? kult! Klems Elen Sofie

Anonym sa...

Hei! Nydelige i jærbladet i dag! Kjekt å læsa om dokke!

Anonym sa...

hei og hopp..tralllalala sier bare jeg tatthoo og lamtaan..))

håper dere koser dere i singapore?
det er så good å tenke på alle minnene vi har sammen på denne tida,alt fra pynte seg og gå ut,til skittne klær,bålllukt og vind i håret på picupen..allsidig trio ; )))

rart med en helg uten dere..men tar det igjen til uka.miss u already...
STOOOR KLEM TAPTIM : ))
hvor er pakken??pakken sier ingen ting..))hils påskeharen !!