mandag 12. november 2007

Takk for sist!

Då var det Fredag 9 November!


Dagene går så UTRULIGT fort her i Bangkok.Var i barnehagen på ettermiddagen idag..Var med å dusja, kledde di.Ei herlig tid me barna. Så hadde vi"kino"for ungdommene,såg Lassi på Thai...var ca 15 barn innom å såg, hadde til og med ei bestemor innom,koseligt.


På kvellen var vi hos Anne og Be..sjikkeligt koseligt hus, å goe gjestfrihet:):):):)Gleder oss til å komme igjen..hinthint=)


Så reiste vi videre til saxophone, for å høre på T-bone,kanon bra:)=)Det e bare det beste bandet, selv om di synger bare på Thai...hehe

Trioen på vei t saxophone:)
Bikey og Be på gli..Be er en kanon kule fyr.Maen t Anne sjef for lovsangshjemmet..

Be ijen..wooho...


Lørdag 10 November!

Idag skulle Linn treffe Onkel Svein-Åge for han hadde med noen ting i fra Norge.Hadde en koselige kvell me han.

Så vil vi takke di GODE mødrene okkas så har kjøpt klær, perler osv til barna i slummen.Pluss litt makrell i tomat t Bikey, og skinkeost og Norvegiaost til Linn.GLIMMRANE!


Så må me sei tusen takk til Anne og Ove som har gjedd bort noe av klærna sine til ungene i barnehagen.Dere er gode.:):)


Så her er Onkel Svein Åge på en Chang....:)
Herlige Trio...Har hatt kvalitetstid HELE helga..me stortrivest i ditt selskap Anne 1 åring..Me vil ikke dra i fra deg...

Så trioen ijen i en tuk tuk på vei heim t Boss Tower...11 November å Gratulera så MASSE me 22 årsdagen EINAR:)Me slappte av masse på rommet, me drøste å koste okke..Tok turen t Khao San Road.Måtte handle litt gaver, å se om vi fant noe til oss selv og ikke minst POSTKORT, for det finne me ikke akkurat øve alt..Men nå er det i boks, må bare skriva di..hehe..Handla til oss selv, for vi skal besøke prosjektet til Be(mannen til Anne)opp i Nord, for å sei det sånn , der er det visst kaldt.SÅ me må ut på ei grævlige handling av varme klær, noge som det sikkert ikke er for mye av her.men vi skriver mer om prosjektet til Be seinere..

Dette var dei varmaste klænå me fant......


Mandag 12 November


Va kanon hardt å stå opp idag, litt for møje rangling i heljå.Men gjekk på jobb mæ godt humør. I dag hadde me kunst i barnehagen,malte på hendene. Men plutseligt så blei det ikkje så kosi lengre, for me fekk besøk av ca 40 personer i fra Sola...Nogen onga blei ganske så redde, så det var godt me va der:)


Etter jobb reiste vi og Anne 1 åring til Arne og Anne Brit.Vi skulle dit på middag. Men først skulle vi besøke"HOME OF GRACE". Dette er et senter for gravide jenter/damer, noen av dem har blitt kasta ut, andre har gått i skjul for å skjule sin graviditet. Dette senteret har vart i 20 år, å har hjulpet ca 550..Av dem har 10% valgt å adoptere bort barnet,tallet hadde nok vært større, hadde det ikke vært for senteret som gav dem opplæring og veiledning til å oppdra barn. Her får di og lære engelsk, om gud, lære å sy barneklær, og om barnestell og kosthold. Mens di går gravide altså 4 måneder før, og to måneder etter fødselen. Personalet på senteret prøver å holde/få kontakt med foreldrene til jenta slik at hun kan komme tilbake, å kansje klare å ta seg en utdannelse, eller jobb. Di har hjulpet barn ned i 11 årsalderen som har kommet gravide på senteret(incest).. Dei har gjort en helt utrulig jobb, å hjulpet så mange.Me fikk også kjøpt mange fine kort, som di hadde laget for hånd. Da far også jentene på senteret penger for jobben di har gjort.ME gjedde di og mange vaskekluter som vi hadde fått fra timesparebank, noe så di sette veldigt pris på.TAKK.


Etterpå diska Arne opp med heimalagte KJØTTKAKER med gulerøtter, brokkoli,erterstuing, tyttebær å ikke minst POTETER.takk for et HERRE måltid Arne.det var rett og slett DRID GODT:)Alltid jillt å komma t Anne Brit og Arne, det blir nok ikke siste gongen hb me????Her sitter ei som venter tvillinger, men hu vett ikke kæ tid terminen er.

Her ser du Signe, bikey og ei jente som bare er 1 måne gammel.Gollas.

Litt kontrasta kan du sei..Men her sidde me hos Arne og Anne Brit, med deres to døtre Signe og Jenny+en gutt i magen til Anne Brit(termin 23 Desember)wiiihi

Me sette KJEMPE store pris på denne middagen, og DOKKE så klart:)takk for en kjekke dag.

3 kommentarer:

diskotekos sa...

Hei igjen jenter. Gratulerer med vel overstått bursdag. Det ble vel behørig feiret går jeg ut fra. Vi har vært i Sirdalen i helgen, på sånn voksentur. Veldig festlig. Ikke snø (litt på toppene) men veldig kaldt. Sol både lørdag og søndag, snøkanonene gikk for fulle mugger i Ålsheia. Det er skikkelig kaldt i lavlandet også, måtte skrape bilen i dag tidlig. Det ser ut som om dere koser dere, og slett ikke har tid til å komme hjem. Det nærmer seg nå. Ja, kjøttkakene så gode ut di, godt å få noe annet enn ris tenker jeg. Lev vel begge to. Klem fra Gro

Anonym sa...

Hehe... Ken så fyllde åre? Ser ut som dåkke fremdeles har d kjempe kjekt! Går bare fint her.. Har fått på piggdekkå så då e alt godt:) Jepp Jepp... Savne dåkke... E jo ikke lenge t jul:) JIPPI:)

Anonym sa...

godt dykk har kome i arbeid igjen, hehe... kan ikkje bare ha ferie og kos. det ser i alle fall ut som om dykk gjer ein GOD jobb med alle barna. fortsett med det!! håper dei kleda er varme nok, dei såg ikkje veldig sånn ut. ha det bra så lenge. klem.