torsdag 15. november 2007

Torsdag 15 November!
Bikey gikk på jobb tidligt i dag,å hadde en knall dag i barnehagen.Lekte med bamsene som di har fått fra Norge. Hadde samling og øvte på fin motorikken, tredde på perler på en tråd. Var ute å danste å hadde det kjempe kjekt:)
Linn kom på jobb om ettermiddagen(herligt å såve litt lenge).Var med å dusja å klæ barna..


På ettermiddagsaktivitetene skulle vi ha kunst, å Bikey hadde gjedd oss en aktivitet som hun har hatt i barnehagen heima i Norge.Det fallt sjikkeligt i smak for alle ungene som var på aktivitetene.Det er LENGE siden vi har hatt så mange barn innom aktivitetene..Så det var rett og slett KANON JILLT:)Det di laga i dag skal vi henge opp på julefesten, så foreldrene/besteforeldrene kan se hva vi holder på med...Blir kjempe bra:)


Øvte på linedancen, har fått med en goe gjeng nå, så fytti grisen detta skal bli bra..WOOHO..
Var heima å skreiv postkort så me fekk krampe i fingrane..Men bjunne å bli ferdige me det og.En mindre ting å tenke på...tralalallaalal

kanon kjekke kvell:)

1 kommentar:

Ellen Sofie Hetta sa...

Fantastisk! Dokker e kanon- flinke!!! Eg tenke ikkje ein plass på at eg burde vore der, for det er sååååå mye bedre opplegg enn det kanksje noen gang har vært- for noen ressurser den trioen + Arne dokker er:) Glede meg te å følge med mer!