onsdag 21. november 2007

Onsdag 21 November!
Det var en lek å stå opp idag forhold til i går:)


Var på jobb i barnehagen..Å idag var nogen av ongane ganske så fantne..Men er ganske løje og.Me sette grense vettu.Bikey and Linn..hehe..Prøve jaffal.Med litt kroppspråk og litt thai så klare med det:)
Etter jobb vaska me klær for me ska jo på en del reising framøve...Så vaskte Bikey gulvet, hu e nr 1 der JHA:)
Så var det Night bazar på kvellen..SKo egele handla siste rest av julegavane.men Linn endte opp med ting t na selv og BIkey fekk handla nogen, men me har EN DEL ijen..så detta bjunne ås e skummelt ut for dei heima..hohoDet var sjikkeligt stas me rusjebanen..Ikke den støste me he sitt..men funka bra:)Herligt å ta en pause i ny og ne...Et herligt sveeevvv...:)

2 kommentarer:

diskotekos sa...

Hallais jenter!!
Takk for sms og koselig kort i posten. Marius er jo i Oslo men skal få kortet med en gang han kommer hjem. Tenk, de var på Ullevål og så Norge Tyrkia. Første gang han var på fotballkamp, og han storkoste seg. Men nå er vi jo definitivt ute av EM, vi har tapt denne gang også. Nå må dere ikke fryse på turen nordover. Kle dere godt. Det ser ut for at dere snart er klare for hjemreise?? Så dere blir ikke til over nyttår?? Her er det nok en gang gått over til surt høstvær. Det regner og er 8 grader. Vi hadde en fin jentekveld sist helg. Ingen som måtte passes på!!!! Det ble ikke Big Horn, der var det fullt. Javel, ha det godt for denne gang og ta godt vare på hverandre.
Klem fra Gro

Anonym sa...

hekki palekki, mange jern i ilden. eg veit jo at bk er ein jævel på vasking, så det er godt du ikkje gløymer av gamle kunster. mange kjekke aktiviteter for ungane ser det ut som, og for dykk. er på nattevakt igjen, ikkje fullt så rolig i natt, men eg kan ikkje sei at eg springer akuratt... blogg i veg, det er bare super kjekt å lesa om alt dykk finn på. takk for kortet! klem.