tirsdag 25. september 2007

3 uker går fort når me har det BRA=)

JAddo, då er det 25 September, å har vært her i 3 uker.


Det har vært en KNALL dag på jobb idag. Hadde masse aktiviteter idag..Ute hoppte vi på trampolinen, spillt basketball og dansa til musikk. Inne byggde vi me klosser, å koste oss..Det kom en drøss me godt vaksne folk som kom innom i fra Norge. Di var på rund tur rundt i Thailand. Noen av barna blei litt redde, men da var det godt di hadde noen trygge fang å vær i. Ellers så hadde vi Robert på besøk, en goe kar i fra Fredrikstad, som jobber til daglig i Laksi kirken..Det var ei lita jente som blei veldig trygg på Robert, å var med han hele veien, kjempe koseligt=)

Å idag må vi fortelle om den lille gutten vi har snakket om, var utruligt smilende, å ivrig med i leken..Har aldri sett han slik før, å det var utruligt herligt å se:)så får vi se hva dokteren sier på Torsdag...


Så var det heim å ta seg en dusj å slappa av litt..så må vi bare si at det var veldigt varmt å klammt ute.Har ikke hatt en sånn varm dag, siden vi kom.

Jepp, da var tiden inne for ettermiddagsaktiviteter. DEt blei UTRULIGT masse fotball, å bedmington.He ikke svetta så masse på lleeenge, herligt=)


Etter jobb skulle alle volentører og etåringer møte på Boss Tower, på avskjedsmiddag for Lina(bacpacker)hun skal visst reise videre, KJEMPE TRIST...

Har hatt to kjekke uker i lag med henne. Tusen takk for det Lina, å lykke til på reisen din=)håper du treffer mange andre så oss..HAHAHAHAHA.


Her sitter Robert og den jenta vi snakkte om..å så koseligt

Her spiller vi basketball for alle penga:)

ååå Lina me savne deg allerede..pass godt på deg selv,så er det ikke lenge til typen din komme..wooho...GOD TUR=)

1 kommentar:

Lina sa...

hei jenter! flotte bilder da jeje;) har sendt mail og.. kan dere sende meg blogg adressa til anne?
ha det fint saa lenge!
klemmer Lina