mandag 17. september 2007

Ei HERLIGE helg i HUA HIN:)

14- 17 SeptemberDa gikk turen til Hua Hin, å detta var noe vi gleda oss til. I bangkok er det alltid masse liv og røre...SÅ det skulle bli herligt å komme seg bort litt. Miss sophie fiksa leilighet, som vi fikk låne av misjonærene Knut og Merete(tusen takk), var en kjempe fin leilighet, å et KONGE basseng:):)


Lørdagen låg vi bare med bassenget å solte å koste oss.For å sei det sånn, så fekk Bikey en god dose sol for mye."solkrem er for pyse"et ordtak av Endre Haukali, som Bikey skal fylle opp.Men Bikey trægte då hu sko ta på klær...På kvellen reiste vi inn til selve byen Hua Hin. Spiste på en ute restaurant,med mat å SINGHA:)Good. Det var jo tross alt Lørdag. Såg litt på markede, kanon møje jillt å kjøpa, men tar det neste gang vi skal dit!Resten av kvellen satt vi å drøste, å koste oss på litt forskjellige puber.
Søndag: seine Norske gode frokost, med gulost og brunost.Woohooo!Så tog me turen ned t straen, vel og merka onna parasollen:)tihi..så var det heim å dusja, å friska okke opp t å gå ut for å spise. Linni og miss sophie tok en tidlig kvell pga magesjau(linni)Mens Bikey og Anne forsette kvellen på byen.Traff masse spelige folk,men alltid jillt å treffa lokale folk.
Mandag: Rydda me å sånn..Linni koste seg med bassenget, mens Bikey på beachen..VA godt å komma "heim"t Boss Tower:)
Må bare sei d e KANON kjekt at så mange skrive på kommentarer:):)forsett me det..weehe..så må dokke jo bare skriva mail og:)

...

Her har me bassenget og utsikt..
Frista det??he hørt snakk om noge høstvær heima???hohohooooNeimen, fytti så flotte utsikt:)her ligge me på kanten av bassenget, så har me sjøen bak der..trallalala


JAddå, solkrem e for pyse???eh...Bikey har lært, sattse me på:)


Backpacker Lina og Linni i en tuk tuk på vei heim ifra byen....

6 kommentarer:

Anonym sa...

åååå... fytti grisen for en plass! såg jo heilt kjempe ut. dåkke må nyta d. heldigvis reise me i mårå litt bedre ver, e isje mye å skrøyda av her heima nei. e faktisk sol når eg ser ut, men ganske kaldt. herligt bilde av dåkke når dåkke ligge på flytemadrassane. ser jo fillen så godt ut. ååå bikey: bruk solkrem! e glad i dg og huden din;) kos dåkke masse videre jenter... eg misunne dåkke veldig den turen t hua hin. smask og kos fra hu som e her heima å pakke:) Gretchen:)

Anonym sa...

Hei hei jente!!!
veldig kjekt mæ denne bloggen dokkas, å bilde æ ekstra kjekt.
ser ut som dåkke for oppleva litt av kvært, blir nok mange minner og fordøya etterkvart ;)
hausten he jo komt hær heima, så æg må sei æg æ litt missunte på været dåkke he der nede...
kos dåkke masse jaffal, håbe du Linni snart klare å fordøya maden å sleppe å sidda på pottå så masse...

klem fra frøken gundersen ;)

diskotekos sa...

Ja, solkrem er virkelig for pyser jenter!!! For en plass, ta meg med neste gang. Håper dere får muligheten til å reise dit flere ganger. Her er det bikkjekaldt,men litt sol i dag. Det er jo en liten trøst. I fjellet i helgen hadde vi snøvær, ka gjer dåkke meg!!! 2 grader lørdag morgen. Vi gleder oss veldig til å reise til Tyrkia torsdag, Marus har nedtelling til den store gullmedalje. Kos og Kram fra oss.

Klem fra diskotekos

Aud Elin sa...

Heia jentene:)
Det såg jo bara herligt ud i Hua Hin. Me på h-laje e litt missonte på dokke alså. Du må jo bruga solkrem.... good at d ikkje va "bobisane" så va liga svidde. Koza dokke møje ;) helsa ifra adle på h-laje å je dokke en klem;)
Knib knib.

Anonym sa...

Hm får ikkje maila å sånn eg....
Sure? JA;)
Klem noiram

Linni på nye eventyr:) sa...

Tusen takk for kommentarane, gal koseligt:)
men d va nogen så hadde skreve at di ikke hadde fått mail???OFF a meg, d kan ikke gjenta seg..så litt usikkre på kem det va??så ska me jo fiksa an mail:)