torsdag 13. september 2007

Nok en givandes dag på jobb:)

Torsdag 13 September, å det bjunner kansje å bli sjikkele høst heima i Norge??


Då kan endele Linni sei at hu e HEILT friske,då tenke sikkert nogen "lure",hm...blir hu nå heilt friske??hahaha..men uansitt, JA d blir hu=)


Idag sko Bikey tilbake på skulen, å hjelpe til der, mens linni skulle på HOP å jobbe..

Bikey hadde en travel dag, med masse texas..masse støy, å litt ringt når man ikke klarer å kommunisere heilt pga språket, men Bikey klare seg fint:):)

Linni har tatt noen bilder fra en anner vei som vi kan gå til, og fra jobb, men som er litt mer uhyggeligen den andre..så vi sattser på å gå den andre veien, for å sei d sånn..

Sånn ellers, har vi vært på ettermiddagsaktiviterer-DEr var det formingsaktiviterer som stod på planen..så da tok vi fram malekosten,å malte i veg:)kjempe kos...

Etter jobb, tog vi turen på Boss Tower, der vi bur..Hilde og Anne joina okke på kveldsmat.Herligt.

Resten av kvelden gikk med pakking, siden vi skal til Hua Hin imårå itte jobb..Det kan nok bli ei knaganes kjekke helg:)


Her har du den andre veien vi kan gå...Kansje litt meir stabile bru?

Her har du Hilde som går, som dere ser ikke noe å holde seg til her..Rammler du uti, så slide du me å komma deg opp....Di hiver søppel og drit rett ut i elva....Det ser så utruligt fælt ut..Jeppjepp

Maling pågår, herligeherlige unga...

Hu va kjempe flink, snakkte masse til oss, men me kunne vel egele bare sitta å smila...:)trallalalla....

Jepp, då va denne dagen og over...fillen ikke lenge ijen til jul nå...HOHOHOHO

7 kommentarer:

gro sa...

hallais!!

Ja, har nettop studert bildene og det ser jo rimelig deilig ut. dere er jo fra onnei så dette klarer dere. Ungene ser jo så søte ut, ikke rart dere trives. Håper dere er friske begge to. Kos dere masse i Hua Hin.

Klem fra gro

Unknown sa...

howdy girls. meg og bernt er på ferie hjå astrid og dei, dei har forresten kjøpt hus i kvernavika, alle hjerter gleder seg... me synes at det var kjempe kosi å lesa bloggen. det ser ut som om dykk koser dykk masse, men harde forhold der nere. me hardt arbeidande kvinnfolk i norge er heilt utkjørte for tida, men det er jo godt å få gjera ein ærlig dags arbeid. pengene renner jo inn, not, må kanskje få konto nr til thailand på nytt, i tilfelle det strømmer over. me sakner dykk allerede, kjennes ut som om dykk har vært vekke leeenge. kos dykk vidare, og bare blogg i veg. mange klemmer frå astrid, bernt, dirk, maja og silje. koz og klemz, og velsigna fred over dykk.

Rønnaug sa...

Hei BK og Linni!

Kjekt å sjå så mange flotte bilde og hørra at alt e vel med dokke begge to! En kjempe idè med denne bloggen må eg sei! Dokke he allerede fått opplevd utruligt møje syns eg og reisen he jo så vidt begynnt! Dokke e goe!
Her heima e det sjikkele haust nå, med storm i kastene og pøsregn! Goe sort... :)
Igår va meg og Øyvind på Stavangeren på revy og såg Med ræven i fatle. Marit Vollsæter (Kvinner på randen)og Espen Beranek Holm (Løvebakken) hadde ett forrykendes show. Det e viktigt med litt lått og løye av og t! :)
Idag e det sjidvèr, men mor og far he invitert okke t Onnai på KOMLA, og det hjelpe jo på humøret! :) Regne med at det ikkje friste dokke... :)
Kos dokke masse videre! Tenke på dokke!
Klem fra Rønnaug!

Ellen Sofie Hetta sa...

Hei!

Takk for koselig tur nå i helgen!

karin sa...

heisann... kjempekjekt å hørra at alt går godt. d ska nok ikkje møje te for å trivas i lag me en så søøde gjeng me onga:) kjenne eg blir glae på dokkas vegne:D
eg jobbde på forus lørdagen itte dokk va reist. trur d e dn verste dagen eg har hatt si eg bjynnte. lide, og ca bare nye folk, der sko eg servera begge vip'ane. yeah... kjenne der e nogen så "mangle" då jah...
kosa dokk masse. sko hilsa masse frå ine og rutti. kniba frå karin

Tini sa...

Hallais Dåkke !!!
Gubba så spennande dette va ! Det ser kjempestiligtekkeltnifstkult ud. Eg må bare beklaga at dåkk ikkje har hørrt någe fra oss før nå, mn eg har hatt det grevligt travelt, har fått jobb og greier, så nå e eg offisielt "a working girl", bare så dåkke vett d......
Har vært på hyttå i helgå, der va dårr møje ver, igår va d litt sol, litt storm og...... hold dåkke fast, SNØ !!!! Ka syns dåkk ? Det e någe å tenka på når dåkke ligge på straen i HuaHin m ei halle kalde.... Men det va koseligt ligavel, va på vaffelpølsebesøg i Skåbe på dagen, og om kvellen va Liv, Gaute og Eirik på besøg hos oss-koseligt ! Ellers va både Vårbu og Divi og di der + jaktfolk (Trond Olav m.m.) som jakta på Hjort, men så ende opp m en liden rådyrkalv, hehe....
Men dåkke dride vel i det, eller e det kanskje kjekt å hørra litt GPP hjemmante ?
Uansett, dåkk må kosa dåkke masse, passa på kverandre, så blogges me......?

Knib fra Tini & Kåre, Kaja & Kine

Anonym sa...

det ser kjekt ut.hilsa alle kjente dokk treffe der borte.