tirsdag 11. september 2007

Ei veke har allerede gått!!!

Tirsdag 11 september!DÅ he me våre her ei vega allerede, tida går jammen meg fort, men på samme tid litt seint.Kansje fordi vi vett vi skal ver her så lenge?? Men vi har det kjempe kjekt..noen dager er tøffere en andre.Idag har Bikey vært på emanuel skolen(kirken) å hjulpet til. Der går masse barn som har vært på HOME OF PRAISE. Så etter di er tre år blir mange av di flytta over på den skolen. Bikey syns detta var ganske så kjekt, men det var masse lyd å sånn. Planen er at vi skal jobbe der to ganger i uka, men det er ennå ikke sikkert, for vi har ikke bestemt oss helt for hvor vi vil ver mest. Linn kha he våre sjuge Mandag og idag...feber og ringe i halsen, men hun kommer sterkere tilbake ska du se:):)Så har vi tatt noen bilder av veien vi går til jobb ver dag, du ser jaffal åssen det ser ut, men dere kan ikke kjenne lukten, varmen osv..
Bikey går innover en vei der det bor folk, men alle går forbi der, for å komme over brua.

Vi håper denne brua holder til slutten av Desember,for då trenge ikke me an meir..hoho, skummelt.Her møter vi masse ekle hunder og katter.

Her bor det masse folk, å det lukter så utruligt ringt, å for å sei d sånn så hadde eg ikke fiska i d vannet.......

Det ligger masse søpell rundt forbi...men detter er ikke slummen vi jobber i.Dette er på siden av motorveien, vi jobber under motorveien.

hehe, der ligger det laus griser, det er ingen så vett keffor di gidder ha di i slummen,. for det er ingen som spiser dem..FESTLIGT.kor mange gonger i Norge treffer vi griser på vei til jobb???

P.s. vi blir jo veldig glad viss dere legger til en kommentar eller to..jillt å vite va dere syns osv...

6 kommentarer:

Unknown sa...

Hei! Jillt at dokke he lagt blogg...he lagt an te på favoritta å ser kvær gong æg æ inne på nette :) Lurte på en ting...kossen he dei småe ongane dæ, æ de friske å sånt, elle he de dæ sjikkele sjikkele ring? God bedring Linni!

Linni på nye eventyr:) sa...

Heihei Torill:)gal jillt å få kommentar av deg.Ungane e friske, men blir di syke, å vi skaffer medisiner, tar foreldre medisinene å selger dem på gata.Men når barna er syke å kommer i bhg, sier di som jobber der, at di må ta barnet med på sykehuset..men om det skjer?men barna har det utruligt godt i bhg, der får di det di trenger:)

Ellen Sofie Hetta sa...

Hehe, villsvin dere.....en god gammeldags grise purke med ungene sine er det vi har under motorveien. Håper villsvinene holder seg vekke, for de er vel ikke så trygge å ha som nærmeste kosedyr i gatå....UTROLIG kjekt med så mange oppdateringer på bloggen, festlig!

Bjørn Tore sa...

Hello! Godt å høyra at dåkke trivest i storbyen. Æg å Marita (sko helsa frå hu) æ helste inne å ser på bloggen kvær dag:-) Dåkke æ goe te å skriva innlegg å ta bilde må æg sei. Heldige så he sleg ein goe temperatur, dæ begynne å kryba onna 10` hær. Talast

vicky sa...

Hei linn-åse glad i deg. Flott å se deg på bassengkanten. Så moro ut i barnehagen. Klem fra Victoria Holtet:) 10år

Anonym sa...

Hei dæ ser ud så dokke he dæ jilt.Me sko hatt dæ fina vere,bare regen her.Finne bilde.kosa dokke vidare.

Sølve.