tirsdag 18. september 2007

To vege he gått si me kom t Bangkok:)

Jess, då va det Tirsdag 18 september!Idag har Linni vært på jobb, mens stakkars Bikey va ikke heilt i slaget, så hu holdt seg heima..

Det er så jillt å komme på jobb der barna kommer springenes mot deg..:)du får en god start på dagen. Idag har vi lekt i sandkassen(den får dere se bilde av, er detta en sandkasse?)hm..., å så har vi perla store smykker, for øve på motorikken.Har også bilder fra når det er såvetid, ei herlig stund me barna.Alle får melk i flaske, å ligger å koser seg med den, til i di sovner.Det er helt roligt oppe på rommet.Så vi koser oss vettu.Så var det tid for ettermiddagsaktiviteter, Bikey følte seg såpass i form at hu var med på det.GOOD:)Nå bjunner det å bli ganske kjekt på ettermiddagen, for vi klarer å kommenisere litt bedre og vi kjenner barna bedre..

Linni spillte fotball til hu va klissblaude av svette,HERLIGT. å Bikey va inne å pussla osv..Va en fine ettermiddag. Så var det rett heim i dusjen, for me sko på velkommenfest hos Solveig og Dag(misjonærer).

Var en fest slik at vi kunne bli kjent me andre misjonærer, volentører, ettåringer osv..Miss Sophie hadde lagt en KANON GOOD lasange m salat og brød...TUSEN TAKK FOR DET:)smakte himmelskt.....va kjekt å drøsa å kosa okke me andre folk,...hehe..å ittepå va d nachspiel på en pub der di spillte live musikk...va HEILT KONGE.di va jo skam flinke, trur du eg og Bikey ska der nogen gonge t?me kansje noge Singha å kosa okke med?MYE MULIG:):):)va en drid jille kvell....Tusen takk for en kanon kvell Miss Sophie, og takk til Solveig og Dag som ville ha heile gjengen i leiligheten deiras..å ikke minst Anne Brit og Arne så tog oss me på nachspielet:)WOOHO.


Her ser du "heile" sandkassen..Men samme kor liten den er, galkoser barna seg i den:)


Så sitter vi på gulvet å perler litt på ei snor...


Såvetid, ei herlige stund...gal sjulldigt:)

Her sidde kræmen, mangle Linni, men hu e jo fotograf for kvellen......

Vel , k ska eg sei om detta bildet?me kose okke:):)

Så då va denna Tirsdagen og øve....sattse på dokke får noge nytte øve bloggen..Å ikke ver redd for å skrive kommentar, me syns d e GAL JILLT å lesa alle:):)

Over og ut fra Bangkok for denne gang...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei jentu! Utrolig å se at dere har det godt og varmt, sitter her med levende lys, god bok og kakao. Første snøen var innom på søndag og liene er knall oransje. Her er det sannelig blitt høst før sommeren kom i år! Godt å se at alt er bra med dere! Vi gleder oss til feiring i Lyse, synd dere går glipp av den. Klem til begge to fra Jorun i Hallingdal

Linni på nye eventyr:) sa...

Halloen Jorun:)kjempe jillt at du he fått bloggaddressen okkas..det e faktisk kjempe domt at me går glipp av den festen.hadde våre utruligt gøy å feirt dagen t carl magne.menmen, dokke klare det nok uten okke.hehe.kan jaffal prøva:)
Off, hører det er høst ver heime.vi er ganske heldige der.jepp,me bloggest.

diskotekos sa...

Hei Jenter. Ser ut til at det var godt å komme tilbake på jobb. Ungene er virkelig skjønne, det må være en fornøyelse. Er ikke tilbake på jobb før 1 oktober så jeg får ikke lese bloggen før det. Kos og klem fra oss i Roseveien, glad i dere begge

Anonym sa...

Heisan jenter:)
Flotte sider med mange gode bilder,
som jeg følger med på hver dag.

Her på Tonstad er høstværet surt med regnbyger & 10-12 grader ute.

Håper bikey har lert litt om soling og og solkrem nå hehehehe

Mange klemmer fra Carl M