søndag 9. september 2007

Opp å hopp det er Kirke tid......

Her er gogjengen, det thailandske vollyball landslaget...haha
Her har du Ingvild, Robert, Miss Sophie, and BIKEY...di tar en drikkepause:)
Detta er det Norske landslaget sitt heia ROP...N.O.R.G.E.heiaheia--and Bikey er dessverre skada.....(i HÅVE)hohohooh


Då var det Søndag 9 september. å det betyr kirke tid!

Kl 10.30 satt vi klar til å ta imot Guds ord. Detta er kanskje noe vi burde gjøre litt oftere?


Pointe med at vi skulle i kirken var at menigheten skulle se hvem vi var. For i meningheten er det foreldre/lærerer i HOP. Så vi måtte fram å si hvem vi var. Bikey kha og Linn kha er okkas navn her nere.

Gudstjenesten varte til ca 12.00 å alt føregikk på thai. Men bak oss satt presten Dag, som oversette for oss. Det var masse fin sang og musikk. Det som rørte oss mest var da en gutt på 15 ifra slummen, spillte fiolin. Han var kjempe flink og koselig.

Etterpå var det lunsj i kirken.

Med det samme vi kom inn i kirken, kom det ei thailandsk dame bort å spurte om vi kunne vere med å hjelpe med engelsk undervisning til barn, ungdom og voksne. Å SEFF takket ikke vi nei til en UTFORDRING:) Å dette var ganske så kjekt, at vi sa at vi kanskje kunne hjelpe til en anner gong også.


Så kl 16.00 skulle vi ha sportsaktiviteter med barn,vokne, prester osv.....

Linni og Bikey tok fram vollyballen iver...Vi fyrte SEFF opp stemningen.. Da miss Sophie kom, lurte hun på hva vi hadde gjort med folka, di var helt i 100...WOOHOOOO..

Vi spillte med blandet lag først(Linni sitt lag vant)..trallalalala. Så hadde vi en pause med andakt by miss Sophie. Og litt utdeling av Bryne fk drakter. Som VI trur di satte veldigt PRIS på:)

Avsluttning me landskamp, der thaiene vant første sett,å Normennene andre sett....Men måtte gi oss, pga av det ble så mørkt. Skal avslutte kampen en anner dag:) Dette syntes vi var KJEMPEKJEMPEKJEMPE jillt..

VI fant ut at di har en goe humor:)...Good Shit

Så detta har vært en utruligt travel, men KJEKK dag:)

Å imårå bjunne me for fullt å jobbe.....Glede oss til å se ungene ijen i HOP.

Takk for nå, å guds gode fred:)

3 kommentarer:

Ellen Sofie Hetta sa...

Synes kanksje dette med kirken kanskje har litt for god innflytelse på dokker...farlig å få inn for mye av sånt...dokker kan bli helomvendt før dokker komme hjem;)eller var det kanskje andakten min i dag...KJEMPE messig å ha dokker med på CHRISC trening. Dokker skape stemning, latter, og godt spill ikke minst! Gode MED spillere i alle ting dere er med i her: dere skryter, gir komplementer til folk, blir med, oppmuntrer, tuller og er seriøse (tåretriller- runden vi hadde på presenteringsrunden i går;)

Jeg er allerede blitt glad i dere, og ser på det som en STOR velsignelse fra Gud at dere er her hos og med oss!!! VELKOMMEN

Mariann sa...

Hei å hopp. Då va eg endeli inne på siå dokka. Kjekt å komma inn her å kunna fylla litt m dokke. Ser ud så dokke kose dokke i en hau å passe godt inn ja. Litt sport æ jo aldri feil ;) Litt kjerke tid he dokke helle ik vondt av ;) Ska nok fylla m dokke daglig. He lagt dokke på favoritta :) Lykke t i mårå å vidare så snakkes m nok.

Klem frå mariann, saltesommarland ;)

Ann sa...

HALLOEN!
D ser ut som dåkke storkose dåkke nere i Thailand, d va godt:-)
Snakkte m mor te linni idag, å me va ganske øvegjidde øve at dåkke hadde vore på thailandske gudstjeneste.....
Jillt m bloggen dåkkas, så me kan sjå koss dåkke he d!
Kos dåkke viare:-)
Sko helsa frå gary og eskil og!

Knib frå Ann;-)