torsdag 27. september 2007

TORSDAG 27 September, og Carl Magne blir 40 år i dag..GRATULERA SÅ MASSE!

I dag sko Linn, Khro Ang og den lille gutten på sykehuset, for å sjekke om bronkitten hadde blitt bedre,å det HADDE DEN:)kjempe bra..så me sko slutte å gi han antibiotika, å heller bjunne med vitaminer og noe for at han skal føle seg sulten så han vil spise ijen...Dokteren der er bare helt fantastisk, slapp å betale idag og, pluss me fekk noe melkerstatning som er GANSKE dyrt i Thailand.SÅ fytti Linni blei glae då. Så nå skal den lille gutten få den medisinen som gjør at han blir sulten fram til midten av Oktober, for da er det ferie.å da er det ikke vits å gi han den medesinen så gjør at han blir sulten, når det ikke er kver dag di har mat...så da stopper vi med den til etter ferien.Så skal ta han med til sykehuset ijen 12 september for å væge an ijen..Så nå håper vi dette og hjelper:)


Eller har dagen gått kjempe fint...Var på ettermiddagsaktiviteter idag, å da holdt Bikey på med formingsaktivitet..der di skulle lage håndavtrykk med maling, å detta var jo KJEMPE kjekt...Linni var med noen stor gutter å spillte fotball:)


Etter jobb, stoppa vi og Anne ved en"ute butikk" for å bestille oss noe mat..Vi skal prøve nye plasser når vi kan..for det er her vi går forbi hver dag når vi skal på jobb, så kansje det er litt jillt for dei at vi prøver maten deiras..Å godt var det og:)Vi hadde steikt ris me kylling og anne hadde nogen stor nuddle...GOOD:)


Så litt sånn på kvellen reise BIkey og Anne for å ta aromaterapi, hadde fått det i gave av Miss Sophie, sånn velkommst gave . Hu hadde glemt av hvor hu hadde gjemt det, så fikk det nå tre uker etter vi har komt..hehe.så går det ut på dato den 30 september. Så bikey og Anne ville der i kvell..Linni tok heller en stille å rolig kvell hjemme på Boss Tower:)Takk for i kvell, nå er det snart helg..å det skal bli koseligt:)


Bikey i storform om dagen:)kanon bra bilde:)

sawadee khrap må guttene sei....Her er en gutt på ettermiddagsaktivitetene..smikk løyen, ikke det at me fatte kæ han seie, menmen...


Fotballgjengen:)WOOHO...Kem heie me på?jo LIVERPOOL...prøver å sei at det er det eneste laget det går ann å heie på..hehe


Jess, her ser du"ferskvare avdelingen"..Her hadde me steikt ris me kylling.Hekje blitt ringe ennå..:)Ganske spennande å se kossen di lage maten på gata..

1 kommentar:

Anonym sa...

hepp hepp småpiker. sit på nattevakt og tenker på dykk. bloggen er alltid kjekk og lesa, og særlig bildene er kjekke. godt at lillt gutt er på bedringens vei... heima er alt som før, det skjer lite, men me har det godt. bernt sprang til undheim og heim igjen ein dag, han sa at det skulle han gjera ein gong i månaden fra nå av....me får feira kjell magne tonstad ein gong me er i heiå, det blir nok mulighet for det. fortsatt godt opphold i thailand, kjempe bra jobba. stor klem fra silliboy.