søndag 23. september 2007

Lørdag 22 September!!



Det var hard start på dagen for Linni, for hun skulle i slummen for å gi medisiner til den gutten som vi har snakka om..Formen var litt redusert etter Fredagskvell:):)men det gikk så godt så.



Me kvilte i sengå ganske så lenge så me va opplagde te en goe middag sjå na Ellen Sofie. Hu hadde bitt en gjeng heim te seg, for hu ville me sko sjå koss hu hadde dæ. En kjempe fine leil.

Me fekk tunfisk m pasta mæ godt brød te, smakte hærligt:) Så tog me desserten på toppen av byggningen, fine udsikt....

Ittepå sko me i den kjenta backpacker gadå Khao San Road. Der fekk me addle handla litt, Bikey å linni en kvær sin singha jomper... eh, litt harry ja, men me klarte inkje å la vær:) Å møje annert fint, der æ jo så vanvittigt møje jillt å kjøba.

Me tog en litt tilige kvell, va litt sletne. Men me he hatt en kanon jille kvell:)




Her æ Robert,Anne,Hilde,Lina,Ingvild, Riika, Ellen Sofie å Linni på terassen...

Robert,Linni, Lina å Bikey i handle gadå, en gla gjeng...

Anne, Hilde, Ingvild å Riika..... Me jekk litt kvær for åkke

2 kommentarer:

Bjørn Tore sa...

Hallo jinte! Ein velsignelse å høyra at dåkke he besna å at de trivest så godt. Æg, Karl, Arnt Sigve å JH he vore på rubejakt i Lyse heiå i helgå. Va ikkje så heldige me været så dei førre årå, men d va heilt greit for 2 daga, men ikkje no meir. Lide mæ fogl i heiå. Såg 2 orrhana å 3 rube. Sette gadn i Tjødnastøl på lørd. fekk 7 fine aura. Litt mjøl å krydde på fisjen å rett på pannå. Dæ va bare fantastisk!!! På kvellen va me oppe ein liden tur i hyttå t Endre å dei. Dæ vart ein trivelige kvell mæ møje godt drøs. Liga vel så står d godt t hær på Lye. Kvidevarene å kjøkkenet æ så å sei på plass. Kosa dåkke viare. Sko helsa frå Marita. Snakkes

Anne Brit og Arne sa...

Litt godt for oss BKK-folk at dåkk hålle oss oppdatert på ka dåkk gjer og koss dåkk har det.

Kan me jedna få sjå dåkke litt på lordagskvelden??? Mat i Fantasia og så kan me avslutta på taket på Banyon Tree (remember??)?? Ka seie dåkke???